Trevor Neil -

Offentlig godkjent kiropraktor

Trevor er opprinnelig fra Brisbane, Australia og han snakker både norsk og engelsk med pasienter.

Etter å ha fullført sin seksårige kiropraktorutdanning i 2003, fra University of Queensland, Australia (anatomi og fysiologi) og Maquarie University, Australia (Mastergrad i kiropraktikk), startet og drev han to klinikker i Sydney før han flyttet til Norge i 2007.

Her i Norge har han jobbet i Namsos og drevet tre klinikker i Rørvik, Kolvereid og Trondheim.

Han har nettop kommet hjem fra et opphold i Kenya. Der han jobbet som en av 9 kiropraktorer i landet, samtidig som han engasjerte seg med å behandle gatebarn og andre utsatte mennesker.

Trevor trives med å behandle pasienter i alle aldre og tilpasser behandlingen etter hvert enkelts behov. Han er spesielt interessert i behandling av spedbarn/barn, idrettsskade, nakke- og ryggsmerter samt hodepine.

Han bruker god tid på samtaler, bløtvevsbehandling og kiropraktiske justeringer i tillegg til dry needling/muskulær nålebehandling.

Han synes at det er viktig at pasienten ikke bare får behandling, men at de samtidig skjønner hva som er en mulig årsak til problemet og at de får rehabilitering slik at problemet ikke oppstår igjen.

Før han ble kiropraktor jobbet han både som personlig trener og drev et treningssenter i Australia.

Han brenner for alle former for rugby, og har spilt Rugby League for Tromsø, Oslo og Trondheim (2016 NM mester), Rugby Union for Trondheim (NTNU) og Australsk fotball for Norges landslag mot Finland og Island i 2010 og 2011.

Trevors aller største bragd i livet, er hans nydelige barn.